Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Verzenden & retourneren

VERZENDING

Lingerie Agneta streeft naar een zo snel mogelijke verzending. Wij streven naar een levering binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van de betaling op onze rekening met uitzondering van vakantieperiodes waar deze termijn langer kan duren. Vertraging kan geen aanleiding zijn tot schadevergoeding, noch tot gehele of gedeeltelijke verbreking van het order.

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. De levering van de producten gebeurt door Bpost op het leveringsadres dat door de koper werd opgegeven. Indien niemand aanwezig is, zal de chauffeur een briefje achterlaten zodat het pakket kan afgehaald worden in het dichtstbijzijnde postkantoor volgens de regels van Bpost.

Lingerie Agnetais niet aansprakelijk indien de leveringstermijn overschreden wordt door toedoen van de vervoerder, evenmin bij verlies van de producten of bij staking. De koper is op de hoogte van de transportrisico’s en dient vragen in dat verband te richten aan de vervoerder.
Indien de levering door overmacht wordt verhinderd of uitermate wordt bezwaard, heeft Lingerie Agneta het recht het order aan de omstandigheden aan te passen dan wel de overeenkomst te verbreken. De klant ziet uitdrukkelijk af van eventuele schadevergoeding.

Bij weigering van een levering door een klant, zijn de gemaakte kosten voor rekening van de klant.

De tarieven van de verzending staan duidelijk vermeld aan het einde van uw bestelling. Indien de verzending duurder blijkt te zijn, dan het standaardtarief, omwille van bv. een zwaarder of groter pakket dan standaard, wordt u hiervan vooraf nog verwittigd.

RETOUR 

VOORWAARDEN

- Retourneren kan binnen de 10 dagen na ontvangst van je pakket.

- De artikelen dienen ongedragen te zijn en zijn voorzien van alle originele labels.

- Badmode en juwelen kunnen niet teruggestuurd worden.

- Cadeaubonnen worden niet terugbetaald noch teruggenomen.

Artikelen met vlekken worden niet teruggenomen.

 

RETOURBELEID

1. Stuur een mailtje naar [email protected] binnen de 10 dagen na ontvangst van je pakket met vermelding van je ordernummer, naam en reden van retour.

2. Goederen terugsturen is op eigen kosten. Na bericht van ons, kan je je pakketje terugsturen naar:

Lingerie Agneta , Leuvensestraat 51, 3300 Tienen 

3. Terugbetalingen gebeuren binnen de 10 dagen na ontvangst van je pakket, op dezelfde manier dan dat wij je betaling ontvangen hebben.

Er wordt geen geld ter plaatse teruggegeven of een tegoedbon opgemaakt. 

Voorzie voldoende stevige verpakking zodat de goederen in originele staat kunnen ontvangen worden.

Lingerie Agneta is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van geretourneerde artikelen. Na 10 kalenderdagen gaat Lingerie Agneta ervan uit dat de klant heeft ingestemd met de bestelling. Defecte artikelen moeten gemeld worden binnen de 10 kalenderdagen na aankoop en kunnen worden omgeruild voor hetzelfde soort product in dezelfde kleur en maat, indien beschikbaar. Na deze 10 kalenderdagen vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

In geval van klachten kunt u contact opnemen: [email protected]